Hassellöve på Balklinten

Idag var inte bara min födelsedag, det var dagen vi hälsade på en gammal hassel vid Balklintens fot. Senast jag försökte cykla Balklinten tror jag att jag klarade 10%, jag hade precis börjat cykla igen och Balklinten är hård mot de mjuka. Det var såklart Marran som presenterade detta fina berg och det hade varit fint att cykla idag då vi nog är lite mer jämna än vi var då!

När en kommer fram till parkeringen är det inte så mycket mer att göra än att börja gå, det går att trampa korta bitar, men jag njuter av att kunna traska these days, så vi pushade hela vägen upp. Vi stannade vid valda rockgardens och försökte välja höger och vänster, men kilometern upp gick snabbt och vi satte igång en liten eld.

Vi hängde rätt länge däruppe och jag fick en födelsedagsmango med ljus i!!

IMG_7156

Sedan vad det dags att utmana klintens många stenkistor, klurigt klurigt var det, roligaste vurpan gjorde Jako som ramlade på en liten liten sten innan det som var klurigt och hade båda fötterna i vädret. På bilden står jag lite frånvarande och kollar, men det var nog mest för att det såg så himlans roligt ut. När vi kom ned tror jag vi ändå hade klurat ut hur en cyklar 90% av berget, blir kul med revansch någon gång, men det blir nog nästa år. Som sig bordes så avslutade vi med ett bad, eller det vill säga jag och Jen.. Tack Jako och Jen för sjukt fint sällskap, bästa födelsedan på mången dag! (Tack Jen för oloviligt lån av dina fina bilder!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s